ABOUT ME

Mijn naam is Robin Deurloo en ik ben geboren in 1980 te Zwartewaal waar ik gedurende de eerste 21 jaar van mijn leven heb gewoond. In Zwartewaal op de lagere school OBS ‘t Want gezeten waarna ik naar de RSG in Brielle ben gegaan. Deze school werd later hernoemd naar het Maerlant College. Hier 4 jaar op de HAVO gezeten waarna ik naar het Zadkine in Rotterdam ben gegaan. Hier 4 jaar lang een opleiding bouwkunde, richting ontwerp gevolgd en deze zonder al te veel problemen afgerond. Als eerste baan na school gewerkt bij Stars Design in Rotterdam waar ik voornamelijk heb gewerkt aan fastfood restaurants als KFC en New York Pizza. Na ongeveer 2 jaar te hebben gewerkt bij Stars Design heb ik een woning gekocht in Rotterdam, voornamelijk om van de 2 uur reistijd per dag af te komen. Na 2,5 jaar mijn baan opgezegd en aan het werk gegaan bij mijn huidige werkgever BSA Wim de Bruijn.

 

Werkervaring:

Assistent projectleider (stage)

1998, Abbenbroek
Woningstichting De Zes Kernen
Werkzaam als assistent opzichter waarbij ik veel bij mensen thuis kwam. Heb hier onder andere een inventarisatie gemaakt van de aanwezige CV-ketels in de verschillende woningen.

CAD Tekenaar (stage)

2000, Geervliet
Architectenbureau Wim Kitselar
Werkzaam als CAD-tekenaar in verschillende fases van het bouwproces. Heb hier enige ervaring opgedaan met het CAD programma Architrion op Mac OS

CAD Tekenaar

2000-2002, Rotterdam
STARS Design
Binnen dit bedrijf was ik de enige tekenaar en heb hierdoor al het tekenwerk verricht van de schets fase tot en met de uitvoeringsfase.

Hier was ik ook werkzaam als systeem beheerder voor het installeren en onderhouden van computers met MS Windows en heb hier enige kennis opgedaan m.b.t. het aanleggen en onderhouden van een netwerk.

CAD Tekenaar/Revit Modelleur

2003-2016, Rotterdam
Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn
Bouwkundig tekenaar in alle fases van het ontwerp proces van VO tot en met BU. Eerst een aantal jaar gewerkt met AutoCAD en GBa waarna er is overgestapt naar Architectural Desktop / AutoCAD Architecture. Vanaf 2011 is een start gemaakt met het uitwerken in AutoDesk Revit en vanaf 2013 zijn alle nieuwe projecten uitgevoerd in Revit.

Hier ben ik de eerstelijns systeem beheerder voor het oplossen van problemen en het regelen van alles wat betreft de automatisering op kantoor. Tevens CAD manager en mede verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de bureau systematiek en werkmethodiek binnen AutoCAD Architecture en later in Revit.

Revit Modelleur

2016-heden, Rotterdam
Groosman

Opleidingen:

Maerlant College (HAVO)
1992-1996, Brielle
ROC Zadkine afd. Zuid (MTS Bouwkunde)
1996-2000, Rotterdam

Vaardigheden:

revitautocad architectureautocadAdobe_Photoshop_CS6_icon.svgAdobe_Illustrator_Icon_(CS6).svgword logoexcel logooutlook logopowerpoint logoMediawiki_iconSemantic Media Wiki_iconWordpress_iconXenforo_iconNederlands_iconEnglish_icon

Comments are closed